برترین های سی امین نمایشگاه ملی صنایع دستی انتخاب شدند
برگزیدگان سی امین نمایشگاه ملی صنایع دستی
مراسم تجلیل از برترین های سی امین نمایشگاه ملی صنایع دستی ، سه شنبه 1 آبان ، با حضور «علی اصغر مونسان» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، «پویا محمودیان» معاون صنایع دستی کشور و جمعی از مسئولان ، صنعتگران ، هنرمندان و فعالان صنایع دستی در سالن فجر سازمان میراث فرهنگی برگزار شد.
سی امین نمایشگاه ملی صنایع دستی 3 تا 9 شهریور امسال در فضایی به مساحت 7 هزار مترمربع و با 450 غرفه برگزار شد.
مونسان در این مراسم با اشاره به اهمیت حوزه صنایع دستی گفت : «خیلی خوشحالم که در این جمع حضور یافتم و از همه شما که در این بخش فعال هستید و موضوع صنایع دستی را به خوبی جلو می برید تشکر و قدردانی می کنم. شرایط حال حاضر مشکلاتی را برای بخش های مختلف ایجاد کرده است ، اما با حمایت های دولت ، سعی کرده ایم که بخش صنایع دستی را از این تلاطم ها دور نگهداریم و بتوانیم با کمک هایی که از دولت می گیریم مسیر را برای این بخش هموارتر کنیم...این جلسه می تواند به عنوان جلسات مشورتی و دوره ای تداوم یابد تا در این جلسات ضمن شنیدن صحبت ها و حرف های هنرمندان صنایع دستی بتوانیم مسیر پیش روی صنایع دستی را به خوبی ادامه دهیم. همه بخش های سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در کنار شما خواهند بود و امیدواریم بتوانیم به عدد 2 میلیارد دلار در صادرات صنایع دستی دست پیدا کنیم.»
در این مراسم 51 نفر از افراد حقیقی و حقوقی عنوان برترین های نمایشگاه سی ام را از آن خود کردند که مونسان به صورت نمادین از تعدادی از آن ها تجلیل به عمل آورد و سایر افراد نیز با اهدای لوح ، مورد تقدیر قرار گرفتند.
«سجاد بادکوبه» از استان گیلان به خاطر نمایش تولید زنده ، «عادله حسن پور» از خراسان جنوبی به خاطر طراحی و تولید محصولات کاربردی ، «لیلا سنایی پور» از استان تهران به عنوان مربی آموزشی کودکان ، «محمد پارسا قاضی» از استان تهران به خاطر جذابیت آموزشی ، «امیر انوشفر» به خاطر معرفی و نمایش سبک زندگی ایرانی تجلیل شدند. «رضا کامرانی» مدیرعامل بانک گردشگری و «حمید محمدی» از فروشگاه اینترنتی دی جی کالا نیز به عنوان حامی برتر و «اکبر رضوانیان» از استان اصفهان به خاطر ارائه ساختارهای نوین کسب و کار مرتبط با صنایع دستی تجلیل شدند.
اصفهان و تهران به ترتیب رتبه اول و دوم استانی را از نظر بالاترین مجموع فروش و خراسان رضوی و اردبیل و کرمان نیز به ترتیب رتبه های اول و دوم و سوم استانی از نظر بالاترین میانگین فروش را کسب کردند. همچنین خراسان جنوبی ، سیستان و بلوچستان و کردستان ، استان های برتر از نظر نمایش توانمندی های شهرهای جهانی معرفی شدند.
در این مراسم ، از «عبد المالک زین الدینی» سرباز معلمی که در منطقه سیستان و بلوچستان با فروش صنایع دستی به تحصیل کودکان محروم این منطقه کمک کرده است تجلیل به عمل آمد.
«ایمان حیدری» از خراسان رضوی به خاطر بیشترین فروش ، «سیمه غلامی بیگلویی» از استان البرز به خاطر بیشترین ثبت سفارش ، «مصطفی هدایتی دلربا» از استان همدان به خاطر بیشترین فروش در گروه فعالیتی صنایع دستی چرمی ، «علی کروبی» از استان اصفهان به خاطر بیشترین فروش در گروه فعالیتی صنایع دستی چوبی ، «عادل شفیق نیا» از استان اصفهان به خاطر بیشترین فروش در گروه صنایع فلزی ، «امیر آقاجانی» به خاطر بیشترین فروش در گروه فعالیتی صنایع دستی سنگی ، «محسن حیدری» از استان اصفهان به خاطر بیشترین فروش در گروه فعالیتی صنایع دستی میناکاری ، «مهرداد بابایی» از استان اصفهان به خاطر بیشترین فروش در گروه فعالیتی صنایع دستی طراحی و نقاشی سنتی ، و «داود فراهانی» از استان تهران به خاطر بیشترین فروش در گروه صنایع بلور و شیشه تجلیل شدند.
«حسام یوسفی» از استان تهران ، «زینب ظهیر نیا» از خوزستان ، «فاطمه چراغیگاه» از خوزستان ، «قربان وصالی» از خراسان شمالی ، «قدرت روح الامینی» از کرمان ، «مهین پورجوباری» از کرمان ، «معصومه امام حسنی» از بوشهر و «محمد مظفری زاده» از یزد نیز به ترتیب به خاطر بیشترین فروش در گروه فعالیتی صنایع دستی آبگینه ، حصیر ، پوشاک سنتی ، نساجی سنتی ، بافته های داری ، رودوزی های سنتی ، صنایع دستی دریایی و سفال و سرامیک مورد تجلیل قرار گرفتند.
«سید مرتضی نقیبی» از استان تهران به خاطر غرفه و سازه نمایشگاهی ، «مریم رسولی فر» از استان تهران به خاطر کیفیت محصولات تولیدی ، «محمد حسین افشاری» از استان البرز به خاطر نوآوری در ارائه چیدمان ، «محمد علی چیت ساز» زاده از اصفهان به خاطر نوآوری و خلاقیت در طراحی ، «رعنا کلباسی» به خاطر بسته بندی مناسب کالا ، «سعید عباس بنی» از استان تهران، به خاطر بسته بندی مناسب کالا، «باقر سهیلی» از اصفهان به خاطر نمایش تولید زنده و «بهرام الیاسی» از اصفهان به خاطر ارائه آثار فاخر تجلیل شدند.
در این نمایشگاه شاهد حضور یک خانواده ایرانی نیز بودیم ، «پارسا» کودک 7 ساله ایرانی که پدر و مادری هنرمند دارد در نمایشگاه صنایع دستی در رشته خراطی فعالیت می کرد و تولیدات خود را به افراد هدیه می داد. قرار بر این است که این کودک ۷ ساله ایرانی به نمایشگاه میلان ایتالیا اعزام شود.
منبع : پایگاه اطلاع رسانی دولت ، میراث آریا
